Klassisk, tidløst og elegant www.floret.no
Litt om Lyskassre / Inkassinger
Montering
Meget stilfulle taklister / inkassinger produsert i høy kvalitets polyurethane. Grunnet med hvit maling. Perfekt for montering av downlights, indirekte belysning, skjuling av røropplegg, ventilasjon og ledninger. Leveres i 2 meters lengder og limes enkelt på plass. Kan og kombineres med en annen taklist på yttersiden. Se eksempel bilder under.. Prisen er per 2 meters lengde.
Genialt hvis man vil ha downlights og ikke vil rive ned hele taket. Festes enkelt med lim. Kan og brukes på murvegg/tak. Fåes i fire forskjellige størrelser. Modell 3215, 3216, 3217 & 3218 er beregnet for indirekte belysning. Se eksempel bilder under. Festes enkelt med lim og eventuelt skruer.

Navn: 3226 HQ

Beskrivelse: Meget stilfulle taklister / inkassinger produsert i høy kvalitets polyurethane. Grunnet med hvit maling. Perfekt for montering av downlights, skjuling av røropplegg, ventilasjon og ledninger. Leveres i 2 meters lengder og limes enkelt på plass. Kan og kombineres med en annen taklist på yttersiden. Se bilder på vårt galleri. Prisen er per lengde.

Dimensjon: 150 x 150 mm

Pris: kr. 695,-

Antall: Total pris: kr. 695,-

Eksempler

Juridisk | Webdesign : Stavanger Web & Grafikk AS